09392020683

ترندهای طراحی سایت
4.6/5 - (7 امتیاز)

طراحی وب سایت | روش و قیمت طراحی سایت | فروشگاه اینترنتی

طراحی سایت فروشگاهی شخصی تجاری،هزینه طراحی سایت، طراح حرفه ای سایت ،روش ها و انواع طراحی سایت ،طراحی سایت اختصاصی یا طراحی سایت با وردپرس،ما اینجا تمامی تفاوت های سایت های طراحی شده با سیستم های مدیریت محتوا ویا سایت های اختصاصی وسایت ساز های آنلاین را عنوان میکنیم و هزینه های اجرا و راه اندازی هر یک را تشریح خواهیم کرد.
طراحی سایت

طراحی سایت از صفر تا صد

مراحل طراحی سایت

طراحی سایت وراه اندازی آن در بستر شبکه جهانی اینترنت مراحلی دارد که هر کدام دارای اهمیت خاصی بوده واجرای درست آن باعث بالا رفتن کیفیت و بازخورد مخاطبین و حتی بازخورد مناسب سرچ کنسول گوگل خواهد شد.

در ادامه مراحل طراحی سایت را به ترتیب نام می بریم و باهر کدام آشنا می شویم.

1.طراحی نقشه مسیر

ما برای شروع هر کاری نیاز به یک نقشه داریم تا به ترتیب طبق نقشه مراحل را طی کنیم تا به مقصد درست برسیم. بدین ترتیب طبق ایده یا هدفی که از طراحی سایت داریم نقشه ای کلی از صفحات و المان های مورد نیاز و همچنین چیدمان این المان ها طراحی می کنیم .تا از قابلیت پیاده سازی سایت اطمینان حاصل کنیم و زودتر برای چالش های پیش رو دنبال راه حل باشیم.به این نقشه راه وایر فریم می گویند و این مرحله طراحی وایر فریم نام دارد.

2.طراحی گرافیک

در این مرحله المان های گرافیکی مورد نیاز سایت باتوجه به نوع کسب وکار و نوع سایت را طراحی می کنیم. این المان ها می تواند رنگبندی ها، تصاویر محصولات ،صفحات ،اسلایدها ، آیکون و لوگو باشند.

این مرحله اهمیت بالایی دارد زیرا گرافیک یک سایت روح آن است واگر مناسب نباشد مشتریان ما نمی توانند ارتباط خوبی با آن برقرارکنند.

3.برنامه نویسی و طراحی سایت

پس از انجام مراحل قبل نوبت به برنامه نویسی هسته سایت می باشد تا المان ها ، صفحات ، مطالب ومحصولات را با آن مدیریت کرد. همچنین با توجه به نوع کارکرد سایت امکان ورود وثبت نام کاربران وپرداخت هزینه های محصولات وهمچنین امکان ارائه تبلیغات وکسب درآمد از سایت را به آن اضافه کرد.

دو مسیر برای این مرحله وجود دارد : مسیر اول ( طراحی سایت اختصاصی ) پر هزینه است زیرا شما باید به یک یا گروهی برنامه نویس سفارش دهید تا سایت شما را از صفر برنامه نویسی کنند. که هزینه آن با توجه به زمانبر بود آن وزحمت بسیار بالا می باشد.

اما مسیر دوم ( طراحی سایت با CMS) این است که شما همان سفارش را به برنامه نویسان و طراحان سایت می دهید اما اجازه می دهید از سیستم های مدیریت محتوا (CMS) آماده مانند وردپرس ، جوملا و غیره برای طراحی سایت کمک بگیرند. این کار هم باعث کاهش زمان طراحی سایت می شود وهم از هزینه های اضافی قبل وبعد از آن جلوگیری می کند.

4.خرید زیرساخت ها و راه اندازی سایت

پس از پایان کار طراحی و برنامه نویسی سایت نیاز به زیر ساخت هایی برای راه اندازی آن می باشید که معمولا طراحان سایت مواردی را به شما پیشنهاد می کنند. زیر ساخت های مورد نیاز دامنه (Domain) و هاست (Host) می باشد که در ادامه با آن ها آشنا می شویم.

5.تولید محتوا

زمانی که مراحل طراحی سایت به پایان رسید و سایت در دسترس قرار گرفت تاز زمان شروع کار اصلی فرا رسیده است. تولید محتوا پر اهمیت ترین مورد در طراحی سایت است اینجاست که گوگل سایت شما را با ارزیابی محتوای آن می تواند در رتبه نخست نتایج جستجو نشان دهد یا بر سایت شما گمان بد کند و آن را اسپم وکپی کننده محتوا در نظر بگیرد.

طراحی سایت

مقدمات و پیش نیازهای طراحی وب سایت

زیر ساخت های لازم جهت راه اندازی سایت

هر نرم افزاری جهت اجرا نیاز به زیر ساخت هایی دارد برای مثل نرم افزار و بازی های ویندوز نیاز به کامپیوتری به سیستم عامل ویندوز دارند. سایت ها هم مانند یک نرم افزار نیاز به محیطی دارند که در آن اجرا شوند و همچنین نیاز به نامی جهت فراخوانی دارند تا سایت ها هنگام اجرا باهم تداخل نداشته باشند.

دامنه (Domain)

دامنه همان نام سایت شما در بستر اینترنت است با وارد کردن دامنه در مرورگر اینترنت شما سایت خود را برای اجرا شدن و نمایش در مرورگر فراخوانی می کنید. دامنه ها از دو قسمت تشکیل شده مثل (madareweb.ir) و بین این دو قسمت نقطه (DOT) قرار دارد.

قسمت اول نشان دهنده نام سایت شماست که معمولا به نوع سایت مربوط می باشد و معمولا از حروف واعداد انگلیسی تشکیل شده است. قسمت دوم پسوند دامنه است که می تواند نشانگر کشور یا نوع سایت باشد. برای مثال دامنه (ir) برای ایران است وبرای ثبت آن باید از سایت ایرنیک (IRNIC) یا نمایندگی های مجاز آن اقدام شود.

هاست (Host) یا سرور (Server)

با توجه به نوع برنامه نویسی و زبان انتخاب شده برای سایت شما در مرحله طراحی سایت شما نیاز به محیطی مناسب برای اجرا نیاز دارید.که این محیط در کامپیوتری به نام سرور که به صورت شبانه روز به اینترنت متصل است و آی پی (IP) اختصاصی خود رادارد، قرار گرفته است.

این محیط هاست نام دارد، هاست قسمتی از فضای دیسک سرور است که سایت شما روی آن قرار گرفته و اجرا می شود و شما هزینه کرایه آن فضا را با توه به امکانات ومدت زمان آن پرداخت می کنید.

برای اجرای سریع تر و استفاده از منابع بیشتر سرور شما نیاز به هاست های قوی یا سرور های مجازی یا حتی سرور اختصاصی دارید. باید توجه داشت مکان سرور ( داخل یا خارج ایران ) بر سرعت سایت نیز تاثیر گذار است. جواب همه این سوالات بستگی به کسب وکار و تعداد مشتریان شما دارد.

طراحی سایت

طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا (CSM)

سیستم های مدیریت محتوا برنامه های آماده ای هستند که با استفاده از آن ها روند طراحی سایت سریع تر پیش می رود، این سیستم ها با زبان های مختلف برنامه نویسی آماده شده اند در ادامه با برخی از محبوب ترین این سیستم ها آشنا می شویم.

تعرفه طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا ارزان بوده بدلیل صرف هزینه کم برای زیرساخت ها وصرف زمان کمتر برای طراحی سایت این روش به مشتریان گرامی پیشنهاد می شود.

طراحی سایت با وردپرس (WordPress)

سیستم مدیریت محتوای وردپرس محبوبترین و گسترده ترین سیستم برای طراحی سایت است که از افزونه ها وامکانات زیادی برخوردار است و همچنین روز به روز به این امکانات افزوده می شود. راحی کار با آن و راه اندازی سریع و کم هزینه آن را می توان از دلایل مهم محبوبیت وردپرس دانست. زبان استفاده شده برای توسعه این سیستم PHP است وقابلیت نصب افزونه برای افزایش امکانات و همچنین نصب پوسته برای تغییر رابط کاربری را داراست.

طراحی سایت با جوملا (Joomla)

جوملا یک نرم افزار مدیریت محتوای متن باز و رایگان است که تحت اجازه نامه GNU/GPL منتشر می شود. جوملا به زبان PHP نوشته شده و از یک فریمورک مبتنی بر MVC بهره می گیرد و برای ذخیره سازی داده ها از پایگاه داده MySQL استفاده می کند. با استفاده از جوملا به آسانی می توانید سایت خود را مدیریت کنید.

استفاده از جوملا نیازمند دانش برنامه نویسی نیست. محیط جوملا کاربرپسند و کار با آن بسیار ساده است به طوری که کاربران مبتدی و متوسط هم می توانند از آن استفاده کنند. از جوملا برای راه اندازی یک سایت ساده گرفته تا پرتال های بزرگ نیز می توان استفاده کرد.

طراحی سایت با دروپال (Drupal)

یکی از انواع سیستم‌های مدیریت محتوا، دروپال است که به کمک آن بدون نیاز به دانش فنی می‌توانید خبر، نوشته، بلاگ، عکس، محصول و… را بارگذاری کنید. دروپال یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز (open source)  است. این قابلیت، باعث می‌شود.تا برای همه قابل دسترس باشد.و افراد بتوانند آن را تغییر دهند.

این سی ام اس(cms) معروف در سال ۲۰۰۱ به وجود آمده.و تا به امروز به نسخه ۸ خود با هزاران ماژول دیگر رسیده.که کار طراحی سایت را برای کاربران راحت کرده است. 

طراحی سایت با مجنتو (Magento)

Magento  یک پلت فرم  تجارت الکترونیک است که بر روی  تکنولوژی open source ساخته می شود. Magento  علاوه بر ایجاد یک تجارت آنلاین به همراه سبد خرید، به کنترل مقدار و عملکرد فروشگاه های آنلاین خود نیز می پردازد.Magento ، مارکتینگ قدرتمند، بهینه سازی موتور جستجو (SEO) و اسباب مدیریت کاتالوگ را ارائه می دهد.

ما بر این باوریم که Magento یکی از بهترین پلت فرم های تجارت الکترونیک موجود در حال حاضر است.
توانایی Magento  در انعطاف پذیری این اجازه را می دهد که بدون ایجاد تغییر در پلت فرم ها، فروشگاهی با تعداد کمی محصول و سطح نیاز ساده، به فروشگاهی با تعداد محصولات بالا و سفارشات زیاد تغییر کند.

Magento گونه های گوناگونی از نحوه ی ورود و تم ها را ارائه می دهد، که می تواند تجربه مشتریان رابالا ببرد. جنبه های مختلفی در فروشگاه های آنلاین وجود دارد که نیاز به پیکره بندی دارند، حال اینکه این پیکره بندی ها به چه صورت انجام شوند، به هوش تجاری بستگی دارد. هنگامی که نوبت به custom functionality  رسید، اینجا نیاز به برنامه نویسی پیچیده است.
Magento  به گونه ای طراحی شده است که افراد عادی ( نه الزاما توسعه دهندگان) نیز بتوانند از آن استفاده کنند.بسیار بزرگ و مفید است. اما در بعضی موارد میانگین افراد در استفاده از آن، به بن بست می رسند.

طراحی سایت با پرستاشاپ (PrestaShop)

پرستاشاپ یک سیستم فروشگاه ساز اینترنتی است که به صورت رایگان در دسترس قرار گرفته است. این سیستم با برنامه نویسی PHP و دیتابیس MySQL طراحی و برنامه‌نویسی شده است که با نصب آن بر روی هاست می‌توانید فروشگاه خود را در زمانی کوتاه ایجاد کنید.

این سیستم هم مشابه سایر سیستم‌ها مانند ووکامرس، به گونه‌ای طراحی شده است که قادر به استفاده از انواع قالب برای فروشگاه هستید و به کمک ماژول‌هایی که دارد می‌توانید امکانات فروشگاه اینترنتی خود را توسعه دهید.

طراحی سایت

طراحی سایت اختصاصی با زبان های برنامه نویسی (Programming Languages)

ساخت سایت اختصاصی هزینه ی بالایی دارد ، با اینکه تمامی بخش های سایت با کمک کتابخانه های پرقدرت برنامه نویسی می شود اما بدلیل زمان بر بودن وشخصی سازی طراحی وب این سایت ها چندبرابر هزینه بیشتر در برخواهد داشت.

به کتابخانه های آماده در اصل فریم ورک یا framework در لغت به معنی چارچوب است که مجموعه ای از قوانین کدنویسی، استانداردها، کتابخانه ها و دیزاین پترن ها است و به صورت یک برنامه یا چارچوب نرم افزاری در اختیار برنامه نویس ها و توسعه دهنده ها قرار گرفته است.

طراحی سایت اختصاصی با PHP

سایت های ساخته شده با زبان php قابلیت پیاده سازی روی هاست های نسبتا ارزان را دارا هستند ونیازی به خرید سرور یا سرور مجازی ندارند در ادامه با کتابخانه های معروف وپیشرفته php برای طراحی سایت آسان آشنا می شویم.

فریمورک Laravel

به صورت عمومی هرگاه در مورد فریم ورک هایی که در توسعه اپلیکیشن فعالیت می کنند صحبت به میان می آید نام برنامه نویسی لاراول هم به میان می آید که همان طوری که در بالا هم به آن اشاره کردیم برنامه نویسی لاراول به عنوان یکی از محبوب ترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی PHP در میان برنامه نویس ها یاد می شود.

این محبوبیت برنامه نویسی لاراول به گونه ای است که خیلی از توسعه دهنده ها و برنامه نویس ها برای توسعه دادن برنامه های سخت و پیچیده تحت وب از آن به عنوان اولین گزینه استفاده می کنند.

لاراول یا همان برنامه نویسی لاراول، فریم ورکی مبتنی بر معماری MVC است که به صورت متن باز و کاملاً رایگان در اختیار برنامه نویس ها قرار داده شده که امکانات زیاد و هوشمندی را در اختیار آنها قرار داده که برنامه نویسی را لذت بخش تر کرده است و به طبع به نسبت دیگر فریم ورک های PHP هم از امنیت بیشتری برخوردار است و هم از سرعت توسعه بیشتری.

فریمورک Phalcon

فریم ورک فالکون، یکی از فریم ورک های رده بالای زبان PHP می باشد که به لطف معماری MVC از یکپارچگی بسیار خوبی برخوردار است. نسخه آلفای این فریم ورک در سال 2012 منتشر شد که از آن زمان همیشه به صورت Open-Source در اختیار برنامه نویسان قرار گرفته است.

هسته و اساس این فریم ورک بر اساس زبان برنامه نویسی C و Zephire نوشته شده است به علاوه اولین فریم ورکی است که روش های Object-Relational Mapping یا همان ORM را در محیط برنامه نویسی C، پیاده سازی کرده است. به عبارت دیگر به کمک ORM ،اطلاعات ذخیره شده در دیتابیس های مختلف مانند MySQL به راحتی به Object های رایج (مانند Class) در برنامه نویسی شی گرا تبدیل می شوند.

در اصل فریم ورک فالکن یک افزونه زبان برنامه نویسی C می باشد که برای یادگیری آن نیازی به یادگیری زبان C ندارید به گونه ای که آشنایی با زبان PHP برایتان کافیست. شما همچنین با بهره مندی از زبان Zephire قادر خواهید بود تمامی کدهای مورد نیاز برای زبان PHP را کامپایل (Compile) کنید.

فریمورک Symphony

Symfony مجموعه ای اجزای یک فریم ورک PHP، یک چارچوب برنامه تحت وب، یک فلسفه و یک جامعه است که همگی در کنار هم دیگه و با هماهنگی هم مشغول کارن. این فریم ورک برای ساخت وب سایت ها و برنامه های کاربردی تحت وب ارائه شده است. سیمفونی مجموعه ای از اجزای جدا شده و قابل استفاده مجدده که در اون بهترین برنامه های PHP ساخته شده ان که به عنوان مثل میتوان از دروپال و PHPBB و eZ Publish نام برد.

هدف از ایجاد Symfony

سیمفونی به منظور سرعت بخشیدن به ایجاد و نگهداری برنامه های وب و جایگزنی وظایف برنامه نویسی تکراری ایجاد شد. این فریم ورک دارای سربار های کمی است که از یک حافظه Bytecode استفاده میکنه. سیمفونی با هدف ایجاد برنامه های کاربردی قوی در یک زمینه سازمانی و هدف قرار دادن توسعه دهندگان کنترل کامل بر پیکربندی برنامه ها، پا به بازار نهاده است.

با استفاده از این فریم ورک از ساختار دایرکتوری به کتابخونه های خارجی، تقریبا همه چیز رو میشه سفارشی کرد. برای مطابقت با دستور العمل های توسعه سازمانی، Symfony همراه با ابزار های اضافی برای کمک به توسعه دهندگان پروژه های تست شتافته است.

جزئیات در Symfony

فریم ورک سیمفونی به طور قابل توجهی از فریم ورک بهار (Spring Framework) الهام گرفته شده است. یکی از فریم ورک هایی که بر اساس اجزای فریم ورک Symfony ساخته شده، فریم ورک Laravel  . سیمفونی از پروژه های متن باز PHP یا همون PHP Open-Source Projects به عنوان بخشی از فریم ورک استفاده میکنه.

همچنین این فریم ورک از اجزای خودش نیز استفاده میکنه که شما میتونین اونها رو داخل سایت سیمفونی در قسمت Symfony Components مشاهده کنین که به صورت رایگان برای پروژه های مختلف در دسترس هستن.

طراحی سایت اختصاصی با Python

سایت های با زبان پایتون برای راه اندازی نیاز به زیرساخت هایی پرهزینه دارند. زیرا این سایت ها برای اجرا شدن نیاز به هاست پایتون یا سرور های اختصاصی و مجازی دارند که هزینه آنها نسبت به هاست های php بسیار بالاتر می باشد. در ادامه با فریمورک های محبوب این زبان آشنا می شویم.

فریمورک Django

کتابخانه جنگو، یک پلتفرم (یا چارچوب) توسعه برنامه‌های کاربردی در زبان پایتون محسوب می‌شود که برای ساختن و «نگه‌داری» (Maintaining) برنامه‌های تحت وب با کیفیت مورد استفاده قرار می‌گیرد. کتابخانه جنگو از طریق حذف وظایف تکراری، فرایند توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب و طراحی سایت را ساده و از لحاظ زمانی مقرون به صرفه می‌کند.

جنگو یک چارچوب (یا پلتفرم) سطح بالا برای برنامه‌نویسی وب در پایتون محسوب می‌شود که امکان «توسعه سریع» (Rapid Development) و طراحی عملگرا از برنامه‌های کاربردی تحت وب را برای برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان فراهم می‌آورد. کتابخانه جنگو به کاربران اجازه می‌دهد تا با کد نویسی کمتر، برنامه‌های کاربردی به مراتب بهتری را با سرعت بیشتری تولید کنند.

فریمورک Flask

یک فریم ورک وب سبک می‌باشد که با زبان پایتون طراحی و نوشته شده است. البته به عبارت دقیق‌تر فلسک یک میکرو فریم ورک است چون بسیاری از ابزارها و کتابخانه‌های رایج سایر فریم ورک‌ها را ندارد. مثلا به طور پیش فرض نمی‌تواند با دیتابیس کار کند با فرم‌ها را اعتبارسنجی کند و برای این کار باید سراغ کتابخانه‌ها و دیتابیس‌های موجود بروید.

فلسک به طور رسمی از سال 2010 تحت لایسنس BSD شروع به کار کرد و توسط آقای Armin Ronacher نوشته شده است.

تا حدی از فریم ورک سیناترا که با روبی نوشته شده تاثیر گرفته است. سیانترا برخلاف بیشتر رقبای خود از مدل MVC پشتیبانی نکرده و به جای آن روی “ساخت وب اپلیکیشن با سرعت بالا” و طراحی سایت تمرکز دارد. این فریم ورک امکانات پایه ای را برای ساخت یک برنامه تحت وب در اختیارتان می‌گذارد و اگر نیاز به ماژول‌های بیشتر بود می‌توانید آنها را به پروژه خود اضافه کنید. همینطور نصب و راه اندازی Flask بسیار آسان بوده و نیاز به نصب ابزار خاصی ندارد.

فریمورک TurboGears

Turbogears یک فریم ورک پویا مبتنی بر اطلاعات است که در پایتون نوشته شده‌است. از ابتدا به گونه‌ای طراحی شد که یک فریم ورک کامل باشد که تمام مولفه‌های تولید شده دیگر را هم ترکیب می‌کند.

پروژه TurboGears در سال ۲۰۰۵ توسط کوین dangoor برای حمایت از محصول News zesty راه‌اندازی شد. این پروژه هم اکنون به طور مشترک توسط مارک Ramm و Florent Aide هدایت می‌شود.

این دو شخص اولین انتشار پایدار خود را در ماه مه ۲۰۰۹ اعلام کردند. اساسا این یک اختراع مجدد از پروژه TurboGears است که از اجزای جدید استفاده می‌کند، و یک پشته کاملا قابل تنظیم (واسط شبکه Server) را فراهم می‌کند. پیشرفت با سرعت متعادل اما ثابت پیشرفت می‌کند.

TurboGears بیانگر هم‌کاری هم افزا برای فن‌آوری‌های چند منظوره مبتنی بر وب و طراحی سایت است. این فریم ورک مجموعه کاملی از ابزارها را برای توسعه برنامه‌های کاربردی مبتنی بر داده، توسعه‌پذیر در عرض چند دقیقه فراهم می‌کند. TurboGears بر روی بسیاری از کتابخانه‌ها و میان افزار متنوع و متنوع ساخته شده‌است. ابزارهای پیش‌فرض بین ۱. x و ۲. سری‌های x، ولی بسیاری از آن‌ها در هر کدام به صورت پیکربندی‌های متناوب پشتیبانی می‌شوند.

طراحی سایت اختصاصی با C#

سایت های طراحی شده با دات نت نیاز به سرور های اختصاصی یا مجازی ویندوز دارند زیرا این نرم افزار فقط توسط ویندوز پشتیبانی می شود و هزینه نسبتا بالایی دارند. در ادامه با فریمورک دات نت برای ساخت سایت ها آشنا می شویم.

فریمورک NET.

.NET پلتفرمی برای توسعه است که متن باز(open source)، چندسکویی (cross platform) و رایگان است. این پلتفرم توسط شرکت مایکروسافت برای ساختن انواع مختلفی از برنامه ها ایجاد شده است. با .NET شما می توانید از چندین زبان، ویرایشگر و کتابخانه برای ساختن برنامه های وب، موبایل، اپلیکیشن، بازی و IOT استفاده کنید.

ASP.NET سکوی .NET را با ابزارها و کتابخانه ها به طور خاص برای طراحی سایت وساختن برنامه های وب گسترش می دهد.

با گذشت سالها و ارائه نسخه های مختلف و بهبودهایی در .NET Framework، بروزرسانی هایی در ASP.NET ایجاد شده است. اولین نسخه ASP.NET در سال 2002 منتشر شد که هدف آن ابزاری برای توسعه برنامه های وب بود که از ویژگی های OOP هم پشتیبانی کند و برنامه نویسان از کتابخانه های ارائه شده در چارچوب آن استفاده کنند.

نسخه دوم در سال 2005 همراه با SQL Server 2005 ارائه شد که همراه با بهبودهایی در کنترل ها و صفحات و کامپایلر و تکنیکهایی برای دسترسی به داده بود. نسخه سوم در سال 2006 ارائه شد که WPF و AJAX  هم ارائه کرد. نسخه چهار در سال 2010 ارائه شد که ویژگی های جدیدی به صفحه اضافه شد. نسخه 4.5.1 در سال 2013 ارائه شد که EF 6، MVC 5، SignalR ارائه شد. در سال 2016 اولین نسخه ASP.NET Core  ارائه شد که بازنویسی مجدد از ASP.NET بود و در حال توسعه و ارائه نسخه های جدید آن است.

طراحی سایت

جمع بندی

طراحی وب سایت با توجه به نوع کسب وکار و نوع زبان برنامه نویسی و یا سیستم مدیریت محتوای انتخاب شده زمان وهزینه های متفاوتی دارد.تعرفه طراحی سایت هم مانند تمامی تعرفه های برنامه نویسی به زمان وامکانات درخواستی بستگی دارد.

شما می تواند با توجه به بودجه و زمان و امکانات ضروری کسب وکار خود سایت خود را راه اندازی کنید. توجه داشته باشید که طراحی سایت با سایت ساز های موجود در اینترنت متفاوت هستند ومعمولا امکانات سایت ساز ها محدود بوده و طراحان سایتی که هزینه بسیار کمی درقبال راه اندازی سایت می گیرند از کیفیت خوبی از نظر هاست وسایت طراحی شده ارائه نخواهند داد.

2 Comments

  1. مریم گفت:

    مفید بود ❤️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال تیکت پشتیبانی

از صحت و دردسترس بودن ایمیل اطمینان حاصل کنید.
پس از حداکثر یک روز کاری به پیام شما از طریق ایمیل پاسخ داده خواهد شد.